Lifestyle

Willem en Drees Maaltijdbox

Soms heeft het meedoen aan loterijen wel zin en win je een keer iets. Via de postcodeloterij heb ik een Willem en Drees Maaltijdbox gewonnen. Ik ben al een tijdje met de gedachte aan het spelen wat vaker een maaltijd box te bestellen. Op die manier krijg ik wat variatie in mijn maaltijden. Dit is een mooie kans om het een keer te proberen via Willen en Drees.

Mijn gewonnen pakket besteld en gister kreeg ik een mail dat het vandaag bezorgd wordt rond 20.30. (beetje laat voor de maaltijd van vandaag maar wel een mooie tijd zodat je niet thuis hoeft te blijven van je werk.) en een link met de recepten die ik kan maken met de producten in de doos.  Nu is het wachten op de doos.

Op de website kun je kiezen uit verschillende Willen en Drees Maaltijdboxen waaronder een eenpersoonsbox. De overige maaltijd boxen hebben die keuze niet.

De doos is aangekomen!. Zo te zien allemaal lekkere dingen.

  1. Pasta met courgette en blauwaderkaas zo lekker was dat recept
  2. Hamburgers. Ik hou helemaal niet van hamburgers maar deze biologische kalfshamburgers met bacon, kaas, tomaat, sla en heerlijk saus op vers afgebakken broodjes ware heerlijk.
  3. Tomatensoep met een heel!? afbakbrood. Ook absoluut heerlijk. Geen recept omdat alles kant en klaar was.

Het is een box voor 4 personen. naar mijn visie zijn de porties dan wel erg klein (of ik eet gewoon veel te veel) maar voor met twee personen lijkt het perfect.

Daar ik op weekdagen alleen ben vanwege het werk van mijn Wederhelft blijft er nog genoeg over waardoor ik vanavond nog een maaltijd maak met de overgebleven tomaten soep, knoflook, ui, courgette, hamburger, kaas  en pasta.

Deze doos heeft er voor gezorgd dat ik ben gaan snuffelen op de website van Willem en Drees.

Ze bezorgen op maandag, dat is voor mij perfect voor mijn week planning. De maandag is mijn thuiswerk en  huishouddag dus dan ben ik toch thuis. om de doos in ontvangst te nemen. Voor zover heeft het mijn interesse in maaltijd boxen wel gewekt.

 

 

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *