Lifestyle

Spijks | In de winkel test | Jumbo Maaltijdpakket Mexicaanse Burrito

Spijks | In de winkel test | Jumbo Maaltijdpakket Mexicaanse Burrito

Jumbo Maaltijdpakket Mexicaanse Burrito ****

Omdat ze deze periode (22-08 t/m0 2-10) in de aanbieding zijn en ik gek ben op alles wat makkelijk is in mijn huishouden en ook nog erg lekker als het gaat om koken. Deze keer dit maaltijd pakket bestel om het te proberen voor 4.39.  Bij de Jumbo, samen met de rest van mijn boodschappen laten thuisbezorgen.

Bij de bestelling had ik helaas niet gekeken naar de “kleine lettertjes” het blijkt geen compleet pakket te zijn. Er moet nog kip, creme fresh en kaas aan toegevoegd worden. Dat viel heel even tegen. Maar er zat nog kaas in mijn vriezer en ik had nog een half bakje creme fresh. (naturel roomkaas had ook nog gekund). Daardoor heb ik besloten vandaag deze Mexicaanse Burrito’s zonder vlees te maken. Voor 4 personen wat betekenend dat er 2 burrito’s per persoon zijn.

Eerlijk is eerlijk. De tortilla’s/wraps waren heerlijk net als de bereidde groenten.  Ik heb echt zitten smikkelen en ik heb het vlees niet gemist.

  • Voordelen: makkelijk, erg smakelijk (ook zonder vlees),  veel is al bij elkaar gezocht, realistische prijs
  • Nadelen: je blijkt nog dingen te moeten kopen, hierdoor lopen de kosten wel behoorlijk op. De hoeveelheid is volgens mij aan de lage kant voor 4 personen.
  • Tip: maak er lekker verse guacamole bij


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *