Lifestyle

Magimix 3200XL keukenmachine

Magimix 3200XL keukenmachine

magimix-3200-xl

Hij staat al een hele tijd in mijn keuken, het was een behoorlijke investering. En om eerlijk te zijn. Ik pak hem veel te weinig. Ik kook te weinig gerechten waar ik hem voor nodig heb. De verwachting was dat ik hem veel vaker zou gebruiken. De hoeveelheid afwas is te groot voor het gemak helaas. Zeker voor een eenpersoonshuishouden is het meer werk dan gemak en heb je sneller een mandoline of een mes gepakt voor kleine klusjes.

Als je een groter gezin heb is deze machine volgens mij ideaal en gebruik je hem al snel dagelijks

Ik kwam er achter dat ik het liefste dingen in blokjes

magimix-3200-xl-blokjes

snij en dat dan weer met de hand doe. Dus de Bol.com bonnen uit de la en bestellen de blokjes maker. Hij gaat weer terug op de aanrecht in de hoop dat ik de machine dan vaker pak.

Nu is mijn wenslijst potje voorlopig weer leeg.

 

Bestel hem nu bij Bol.comLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *