Lifestyle

Duurzaam afwassen met Method Afwasmiddel

Duurzaam afwassen met Method Afwasmiddel

img_2369-e1506079570406

Al jaren gebruik ik het zelfde afwasmiddel. De laatste tijd zie ik op blogs en vlogs het merk Method tegen voor schoonmaken en afwassen. Gister zag ik het staan in het schap bij de AH en om eerlijk te zijn. Het ontwerp trok me over de streep.  Het conische (taps toelopend) ontwerp zorgt ervoor dat de fles niet opvalt als je op de pomp drukt. (dit kan de hergebruikte handzeep pomp van de Action op mijn aanrecht eindelijk gaan vervangen voor iets wat meer stijlvol is)

Natuurlijk zo snel mogelijk in gebruik genomen om wat af te wassen. De fles zegt dat het super ontvettend is, en dat is het ook. Een pompje op een sponsje is genoeg voor mijn eenpersoonsafwasje, het lijkt dus erg zuinig in het gebruik.  De Citroen en munt geur ruikt heerlijk en de afwas voelt ook echt schoon.

Volgens de website van Method Nederland doen ze hun uiterste best om producten te produceren die het minst belastend zijn voor mens, dier en milieu

Het is absoluut fijn afwasmiddel, het ruikt lekker. Budget technisch valt het ook mee. Ik heb denk ik bijna 3 maanden gedaan met deze bus. Daarna heb ik gevuld met de afwasmiddelen in mijn kastje en de pomp blijft geweldig werken. Alleen daarom al de aanschaf waard.

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *