Boekenkast: Washington Decreet | Jussi Adler-Olsen

Spijks.com Boekenkast | Het Washington decreet, Jussi Adler-Olsen

Deze thriller speelt zich af rond de Amerikaanse verkiezingen. Bij een brute moordaanslag op de avond van de presidentsverkiezingen komt de vrouw van de Democratische kandidaat en uiteindelijke winnaar Bruce Jansen om het leven. De verbitterde nieuwe president vaardigt kort na zijn aantreden een decreet uit om rust en orde in de Verenigde Staten te herstellen. (dit is de omschrijving van bol.com)

2020 is misschien niet het juiste jaar om dit boek te lezen, of wie weet juist het jaar om het boek te lezen. Als je je wilt onderdompelen is list, bedrog, intrige en samenloop van omstandigheden in het Amerikaanse politieke landschap. Dan is dit je boek.

Als je het gelezen hebt ga je net iets anders kijken naar de Wereld om je heen en oorzaak en gevolg van acties op nationaal en internationaal niveau. Het geeft een ander beeld van de Amerikaanse politiek en het gekonkel/de lobby achter de schermen en doe hoeveelheid macht dat die groep heeft.

#HetWashingtonDecreet #JussiAdler-Olsen #boeken #thriller #drama #lezen #boekenkast #leesvoor #leesvoervoordezomerLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *